gradjevinski materijal

NOVI SAD – Komisija za izbor korisnika pomoći za poboljšanje uslova stanovanja porodicama izbeglih lica raspisala je Javni poziv porodicama izbeglih lica koje imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Grada Novog Sada, koje poseduju stambeni objekat na teritoriji Grada Novog Sada, a neophodna im je pomoć za poboljšanje uslova stanovanja nabavkom građevinskog materijala.

Javni poziv je istaknut na oglasnim tablama svih mesnih zajednica Grada Novog Sada i  Odseka za izbegla, prognana i raseljena lica Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu, a otvoren  je  od 6. decembra  2012. godine do 11. januara 2013. godine. Vrednost paketa građevinskog materijala iznosi minimalno 150.000,00 dinara, a maksimalno 440.000,00 dinara.

Sredstva su obezbedili Komesarijat za izbeglice Republike Srbije i Grad Novi Sad. Svi zainteresovani mogu u navedenom periodu da preuzmu neophodnu konkursnu dokumentaciju u prostorijama Odseka za izbegla, prognana i raseljena lica Uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada, u Ulici  Kralja Aleksandra br. 14, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova.