AIK Banka čuva za vas

BEOGRAD – AIK Banka pored ostalih usluga nudi i usluge zakupa sefova u svojim ekspoziturama u Novom Sadu i Nišu. Sefovi su dostupni svim pravnim i fizičkim licima u ulici Bulevar Mihajla Pupina br. 2 u Novom Sadu i ulici Nikole Pašića br. 42 u Nišu. AIK Banka svojim klijentima i korisnicima sefova garantuje sigurnost i bezbednost pri čuvanju dragocenosti, pa brigu o vama važnim stvarima slobodno možete prepustiti pouzdanom čuvaru. Korisnici sefova mogu biti i rezidenti i nerezidenti. Pristup sefu imaju samo korisnici i ovlašćena lica, pa je pored bezbednosti i diskrecija zagarantovana.

Sefovi AIK Banke mogu se zakupiti na period od mesec dana do dvanaest meseci, u zavisnosti od vaših potreba. Usluge rentiranja mogu se koristiti kvartalno, polugodišnje, godišnje ili na duži vremenski period. Cena usluge korišćenja sefa regulisana je Tarifnikom usluga u  zavisnosti od perioda rentiranja i dimenzija sefa kojih AIK Banka u svojoj ponudi ima četiri. Procedura zakupa sefa je veoma jednostavna. Dovoljno je da se obratite AIK Banci i brigu o svojim dragocenostima prepustite sigurnom čuvaru koji će ih čuvati za vas.

Prestižni britanski ekonomski magazin INTERNATIONAL BANKER je 2015. godine, pod pokroviteljstvom FINANCIAL TIMES u okviru svojih nagrada BANKING AWARDS dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom. Pored toga, Evropsko poslovno veće, renomirana nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelila je AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, dok je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, proglašena menadžerom godine.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *