Voša sa 17 novih sponzora

NOVI SAD – Fudbalski klub Vojvodina od danas je finansijski stabilan sportski kolektiv jer će tokom dana na račun biti uplaćena ozbiljna sredstva od strane 17 firmi koje su članice novoformiranog poslovnog tima kluba, izjavio je direktor Kompanije “Energotehna Južna Bačka” Dragoljub Zbiljić, predsednik pomenutog poslovnog tima. U Fudbalskom centru “Vujadin Boškov” na Veterniku danas je potpisan ugovor o sponzorstvu između FK Vojvodina i 17 renomiranih kompanija.

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović istakao je da najviše zasluga za formiranje poslovnog tima ima direktor “Energotehne Južna Bačka” Dragoljub Zbiljić čija je ogromna energija dala rezultat.

“Naša saradnja će doneti mnogo toga dobrog Vojvodini. Sve ove kompanije koje su se okupile u poslovni tim su lideri u oblastima kojima se bave i sigurno je da će želeti da budu i najbolji i u onome šta sponzorišu. Naša želja je da probudimo Novi Sad i od toga nećemo odustati”, rekao je Šćepanović.

Poslovni tim FK Vojvodina čine kompanije: “Energotehna Južna Bačka”, Industrija mesa “Matijević”, “Karin komerc”, “Aleksandar gradnja”, “Galens invest”, “MaxBet”, “Put invest”, “Best izgradnja”, “Bulevar company”, “Energy – pro”, Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti “Vita”, “Ami company”, “Imperijal Buildings” (svi iz Novog Sada), “Extra auto transport” iz Vrbasa, “Elixir group” iz Šapca, “Tehnounion exim” iz Sremske Kamenice i “SMB gradnja” iz Subotice.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *