Vučić: Neću osporiti odgovornost Malog ako se utvrdi

BEOGRAD – Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić izjavio je da ima puno poverenje u gradonačelnika Beograda Sinišu Malog ali i da nikada neće osporiti njegovu odgovornost ukoliko se ona ustanovi. Govoreći za nedeljnik “Ekspres”, Vučić je kazao da je odgovornost pitanje “uređene države, sistema i osnovnih načela kojima se rukovodimo”.

“Pre nego što izaberem saradnike razmišljam o tome da li verujem da su u stanju da rade i imaju rezultat, a kada ih postavim, ostane samo pitanje odgovornosti. I od njega nema skrivanja niti ću ja dopustiti da se bilo ko sakrije. To oni koji me ne vole nikako da shvate i mislim da se tu krije razlog stalnog ‘kačenja sa Vučićem'”, ocenio je predsednik tehničke vlade.

Vučić je kazao da insistira na odgovornosti svojih saradnika za greške koje naprave, navodeći slučaj bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića kao najbolji primer takvog odnosa.

“Odličan saradnik, sa mojim punim poverenjem, kad je pogrešio, odgovarao je. Što protivnici time nisu zadovoljni, šta da im radim, ionako nisam nikada ni imao nameru da njima udovoljim”, dodao je Vučić.

Beta, Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *