Obnovljeni tereni u OŠ “Žarko Zrenjanin”

NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je danas Osnovnu školu “Žarko Zrenjanin” i obišao obnovljene sportske terene u dvorištu škole čiju je rekonstrukciju finansirao Grad Novi Sad preko Zavoda za izgradnju grada. Vučević je istakao da je najveći uspeh svih investicija kada su građani zadovoljni njima, a još veći uspeh je, kako je rekao, kada su najmlađi sugrađani zadovoljni, jer je “najvažniji osmeh dece” koji jasno pokazuje koliko su sa nečim zadovoljni.

“Uz pomoć Mesne zajednice ‘Liman 3’ i kolektiva škole, na čiju inicijativu su i izvedeni ovi radovi, u Osnovnoj školi ‘Žarko Zrenjanin’ uređeni su i rekonstruisani sportski tereni i staze u dvorištu skole, a, iako to nije najvažniji podatak, treba reći da je vrednost investicije 15 miliona dinara”, rekao je Vučević novinarima.

On je naglasio da će Grad nastaviti finsijski da pomaže uređenje škola i školskih dvorišta, a kao dokaz da će zaista tako i biti Vučević je najavio da će rebalansom budžeta, koji će se naći pred odbornicima gradske skupštine na sednici koja će biti održana krajem septembra, biti izdvojena značajna sredstva za tu namenu.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *