Tragedija vaterpolista izbegnuta pukom srećom

BEOGRAD – Vaterpolo kadeti Partizana, koje je grupa huligana napala u četvrtak uveče u centru Zagreba, doputovali su u nedelju u Srbiju. Mladi vaterpolisti, u neverici zbog onoga što se dogodilo, jedva su dočekali da stignu kućama i tu leče povrede i modrice koje su zadobili u napadu.

Otac povređenog Arsenija Mitrovića, Branko Mitrović, navodi da su svi roditelji bili zatečeni kada su u subotu saznali šta se dogodilo, ali i besni što im niko iz kluba nije javio šta se prošlog četvrtka dogodilo u prestonici Hrvatske.

“Hvala bogu, pa niko od njih nije teže povređen. Više od dvadeset huligana napalo je našu decu bejzbol palicama, bakljama i šipkama, a tragedija je izbegnuta pukom srećom. Jedan udarac je mogao da bude fatalan. Tek sad shvatamo u kolikoj su opasnosti bili, a nama niko ništa nije javio. Za incident smo saznali tek kad smo otišli u subotu u Zagreb, da gledamo finale turnira “Mali medo”,  iskren je Mitrović.

Navodi i da je njegov sin Arsenije, koji igra krilo, zadobio opekotine na nozi, pošto ga je jedan od huligana napao bakljom. Lazaru Radojeviću slomljena je kost u šaci, a Stefan Branković je zadobio brojne modrice po telu.

Novosti

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *