VK Partizan se ogradio od izjave trenera

BEOGRAD – Vaterpolo klub Partizan ogradio se danas od izjave koordinatora mlađih selekcija Zorana Bratuše, kojom je minimizirao napad na mlade vaterpoliste beogradskog kluba u Zagrebu, rekao je danas predsednik crno-belih Aleksandar Šoštar.

“Vaterpolo klub Partizan se ograđuje od nekih stavova koje je izneo koordinator mlađih selekcija profesor Bratuša. Pre svega u delu minimiziranja onoga što se desilo, jer je svaki napad na sportiste, bili maloletni ili punoletni, više nego užasan čin. Sigurno ne edukativan jer ne postoje ‘male’ batine i ‘velike’ batine. Zatim, sigurno ne možemo da prihvatimo poistovećivanje Beograda i Zagreba kada je u pitanju lična bezbednost sportista jer u Beogradu se takve stvari ne događaju, pogotovo ne nad mladim sportistima”, rekao je Šoštar, navodi se u saopštenju Partizana.

Mladi vaterpolisti Partizana napadnuti su prošlog petka u Zagrebu, gde su igrali na kadetskom turniru. Jednom vaterpolisti slomljen je prst, a više njih zadobilo je udarce u glavu šipkama i rukama.

Beta

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *