Država objavljuje rat mafiji

BEOGRAD – Povodom sinoćnjeg ubistva jednog od vođa navijača Partizana, Aleksandra Stefanovća, u centru Beograda, ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, izjavio je da je jedna osoba uhapšena i poručio da država objavljuje rat organizovanim kriminalnim grupama, kao i čišćenje policije od onih koji su sarađivali sa kriminalcima. Takođe, najavljuje oštre mere protiv onih koji iz susednih država dolaze u Srbiju sa ciljem da izvrše neko krivično delo.

Ministr policije Nebojša Stefanović poručio je danas da država objavljuje rat mafiji i da će do Nove godine MUP biti očišćen od svih, koji su na bilo koji način sarađivali sa mafijom. Stefanović je na vanrednoj konferenciji za novinare, nakon sinoćnjeg ubistva vođe navijača FK Partizana Aleksandra Stankovića u Beogradu saopštio da je jedna osoba uhapšena, a za više njih se traga.

Stefanović je poručio da će obračun sa mafijom biti teška borba u kojoj država i policija, moraju da pobede i to pre svega, kako je rekao, zbog mira i bezbednosti građana. Ministar je rekao i da će policajci, koji su na bilo koji način sarađivali sa pripadnicima mafije, bilo da su bili “ugledni gosti” u njihovim vilama, jahtama ili od toga imali materijalnu korist, biti “počišćeni” iz MUP-a.

RTV, Tanjug, Beta

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *