Vučić obilazi Koridor 10 i gradove na jugu Srbije

NIŠ – Vlada Srbije danas nastavlja zasedanje u Nišu obilaskom radova na Koridoru 10 i posetom više gradova na jugu Srbije. Premijer Aleksandar Vučić obići će radove na izgradnji deonice Caričina dolina-Vladičin Han, na južnom kraku Koridora 10, potom će obići Fabriku “Alfa Plam” u Vranju i centar grada, a zatim otvoriti i radove na kolektoru.

Vučić će obići i bušotinu kineske firme za istraživanje “Betek”, za izgradnju geotermalne centrale, a u zgusnuom rasporedu je i poseta Vladičinom Hanu, gde će premijer obići Kompaniju “Teklas” i otvoriti novu fiskulturnu salu u Osnovnoj školi “Sveti Sava”.

Premijer će potom položiti kamen temeljac za fiskulutrnu salu u Osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” u Surdulici i obići radove na izgradnji nove hale Kompanije “Alfa Plam” u toj opštini.

Predsednik Vlade će zatim u Nišu prisustvovati prezentaciji Policijske uprave Niš na otvorenom, nakon koje će biti održan sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem i rukovodiocima organizacionih jedinica PU Niš i predstavnicima lokalne samouprave.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *