Carlsberg i Dunđerski Fondacija otvorila novi konkurs za stipendiranje studenta

BEOGRAD – Carlsberg i Dunđerski Fondacija otvorila je novi konkurs za dodelu deset stipendija za studente Pravnog, Ekonomskog i Tehnološkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu. Stipendije koje se dodeljuju deo su trogodišnjeg ugovora o saradnji koji su predstavnici Fondacije početkom godine potpisali sa ova tri fakulteta.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju studenti osnovnih akademskih studija Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu, mogu da konkurišu za za četiri stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara, Ekonomskog fakulteta u Subotici, mogu da konkurišu za tri stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara i Pravnog fakulteta u Novom Sadu, mogu da konkurišu za tri stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara.

Konkurs za dodelu stipendija se završava u prvoj nedelji decembra, a svi uslovi mogu se pronaći na sajtu Fondacije cdfondacija.rs.

Kroz Carlsberg i Dunđerski Fondaciju, kompanija Carlsberg Srbija nastavlja da neguje bogatu tradiciju ulaganja u dobrobit društva, poteklu od dva pasionirana ljubitelja piva i dobročinitelja – Jakob K. Jakobsena, osnivača pivare Carlsberg u Kopenhagenu i Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu. Spajanjem njihovih ciljeva i vrednosti, Fondacija Carlsberg i Dunđerski ostvaruje svoju misiju da neguje istoriju koja nas je izgradila i oblikovala, istovremeno ulažući u budućnost generacija koje dolaze.

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *