City Expert zakupodavcima stanova nudi besplatno osiguranje imovine!

BEOGRAD – City Expert, jedna od najbrže rastućih kompanija u Srbiji, u saradnji sa Wiener Städtische osiguranjem, pripremila je veliku akciju „Expert Insurance“. Vlasnici stanova i kuća, koji svoju nekretninu izdaju posredstvom City Expert-a, dobiće besplatno osiguranje imovine koje će im omogućiti zaštitu od nepogoda u trajanju od godinu dana.

U sklopu paketa osiguranja, zakupodavcima će biti obezbeđeno pokriće za štete nastale na nekretnini u slučaju: požara, udara groma, eksplozije, oluje i grada, kao i izlivanja vode iz vodovodnih i kanalizacionih cevi. U tim slučajevima, umesto klijenata, troškove reparacije će snositi osiguravajuća kuća Wiener Städtische osiguranje. Vlasnici nekretnina, koji iznajmljuju svoje stanove i/ili kuće posredstvom City Expert-a, od sada mogu mirno da da spavaju.

Akcija traje do 31. decembra 2016. godine.

Kompanija City Expert je osnovana 2015. godine od strane šest mladih stručnjaka. Igor Jović, Darko Luković, Milan Todorović, Stefan Stojanović, Boris Prpić i Darko Krsmanović uspeli su da se za nešto više od godinu dana nađu među kompanijama sa najbržim rastom u zemlji, uzimajući u obzir investiciju koju su dobili, ali i poverenje klijenata, o kome svedoči skoro 30 000 dnevnih poseta njihovom sajtu. Podatak da ova kompanija, sa preko 80 zaposlenih, na mesečnom nivou izda više od 500 nekretnina govori o uspehu ovog inovativnog pristupa na tržištu nekretnina.

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *