Novi direktor kompanije „Tikkurila” – Đoka Janjušević

BEOGRAD – Đoka Janjuševića imenovan je za novog direktora kompanije Tikkurila d.o.o. koji je do sada obavljao funkciju Direktora finansija u okviru iste kompanije. Sa više od 15 godina radnog iskustva na ključnim rukovodećim pozicijama u renomiranim multinacionalnim i domaćim kompanijama kao što su Droga Kolinska/Atlantic grupa, Metro Cash & Carry, Centro štampa holding, doprineće daljem jačanju liderske pozicije i ekspanziji poslovanja Tikkurile u Srbiji.

Tikkurila, vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji, i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj, u poslednjih nekoliko godina suočena je sa velikim izazovima u celom regionu Balkana. I pored  nepovoljnih makroekonomskih trendova i osetljivog poslovnog okruženja Tikkurila je uspela da održi kvalitet proizvoda na visokom nivou i danas je jača nego ikad, po kvalitetu proizvoda, tehnologijama i inovacijama.

Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji, i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *