Produžene prijave za AEGEE Local Training Course 2016

NOVI SAD – Prijave za AEGEE Novi Sad Local Training Course 2016 su produžene do 10. Decembra! Svi koji su zakasnili sa prijavom sada to mogu da urade i u narednim danima. Teme treninga će biti event management i fundraising, a kao učesnici mogu da se prijave svi koji žele da od naših trenera nauče korisne stvari i čuju njihova iskustva u ovim oblastima, ali i da se dobro zabave i upoznaju nove ljude. Možete aplicirati bez obzira da li ste još uvek studenti ili na kom ste fakultetu. LTC će trajati dva dana, odnosno za vikend 17. i 18. decembra, a mesto održavanja je Ribnjak (preko puta Štranda). Fee je 10 eura i pokiva jedno noćenje u hostelu i obroke za vreme trajanja treninga.

Da biste se prijavili na ovaj AEGEE događaj potrebno je da popunite ovaj formular https://docs.google.com/forms/d/10BGTWWi0_0PCdM3yPANRXX8G4F-WF5uk5anHj8LPvB8/edit

AEGEE je najveća interdisciplinarna studentska organizacija u Evropi. Ima preko 13000 članova i na lokalu deluje u više od 270 gradova. U najvećoj meri se bavi organizacijom turističkih i edukativnih putovanja za mlade, sa ciljem stvaranja Evrope bez granice, u čemu ima podršku Evropske komisije, Saveta Evrope, UN-a i UNESCO-a.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *