Tikkurila donirala boje i farbe za obnavljanje Doma Veternik

VETERNIK – Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, donirala je boje i farbe potrebne za obnavljanje Doma Veternik kako bi korisnicima doma omogućili bolje uslove u prostoru u kojem borave, uče i razvijaju se na svom putu ka što samostalnijem životu.

„Ovim putem se u svoje ime, u ime korisnika i svih zaposlenih u Domu „Veternik“ zahvaljujem društveno odgovornoj kompaniji Tikkurila koja je izdvojila sredstva i uložila svoje vreme, kako bi omogućila da pomoć u vidu boja i farbi koje su bile neophodne za renoviranje prostora za boravak naših korisnika, pristigne u našu ustanovu,“ izjavio je Zoran Arbutina, direktor Doma Veternik.

Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, pridružila se akciji obnavljanja Doma „Veternik“ sa željom da pozitivno utiče na živote korisnika doma i pomogne im da povećaju individualnu nezavisnost i razvijaju se kao što samostalnijem životu.

Ustanova za decu i mlade Veternik pozitivno utiče na živote osoba sa invaliditetom obezbeđujući pored smeštaja, zdrastvene zaštite, nege, vaspitno obrazovnog rada, radno stručnog osposobljavanja i niz drugih usluga.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *