Veliki MMA spektakl u maloj dvorani SPENS-a

NOVI SAD – Veliki sportski spektakl – turnir MMA boraca održaće se danas u Maloj sali SPENS, sa početkom u 19.30 sati, a publika će imati priliku da vidi čak 11 borbi. Glavni organizator turnira je klub borilačkih veština “Family fight team” iz Novog Sada, čiji su osnivači braća Bojan i Damir Mihajlović, a jedan od njih dvojice, Damir, biće sudionik jedne od glavnih borbi večeri u kojoj će, u kategoriji do 76,5 kilograma odmeriti snage sa Lerton Kosto de Silvom iz Brazila.

Bojan Mihajlović je juče tokom zvaničnog merenja boraca rekao novinarima da je ovo prvi put da na turnirima u Srbiji učestvuje tako veliki broj boraca iz Brazila i to boraca koji iza sebe imaju zavidne rezultate i to na svetskom nivou.

Po prvi put u istoriji borilačkog sporta kod nas dovedeni su vrhunski borci iz Brazila koji imaju vrhunske MMA skorove kao što su 12 pobeda i dva poraza, 20 pobeda i 10 poraza. Do sada su dovođeni borci iz Rusije ili Bugarske bez imalo iskustva, a predstavljani su vrhunski asovi, dok će danas na SPENS-u nastupiti istinske MMA zvezde”, rekao je Mihajlović, dodajući da je u Novi sad došlo pet boraca iz Brazila.

Osim Brazilaca i domaćih takmičara iz Srbije na toj reviji nastupiće i borci iz zemalja regiona – Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, te po jedan borac iz Irana i Nemačke.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *