Vučić odlazi sa čela Biroa za koordinaciju službi bezbednosti?

BEOGRAD – Premijer Aleksandar Vučić podneće ostavku na mesto šefa Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, zato što ga bezbednosne službe nisu uverile da “drže konce u svojim rukama”, pišu Večernje novosti. List navodi da će Vučić o tom koraku narednih dana obavestiti predsednika Srbije i da je “zapanjujuće” to što su mu bezbednosne službe od momenta otkrivanja oružja ispričale pet verzija tog slučaja. Vučić je juče u Hamburgu rekao da se plaši da će državni organi teško otkriti ko su osobe koje su ostavile oružje u blizini njegove porodične kuće u Jajincima kod Beograda.

“Verujem službama i državi Srbiji, ali plašim se da ćemo teško otkriti ko su lica koja su tu donela to oružje i u koje svrhe je to bilo doneto”, rekao je Vučić i dodao da slučaj izgleda komplikovano da bi bio lako rešen.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su veštačenjem oružja i municije pronađenih u blizini Vučićeve porodične kuće u Jajincima kod Beograda identifikovani parcijalni DNK tragovi najmanje tri osobe.

Beta

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *