Postanite pravi PR stručnjak na međunarodno priznatom kursu

BEOGRAD – Razvoj digitalnih platformi i društvenih mreža uticao je na to da se profesija PR-a značajno promeni u poslednjih 10 godina. Novi kanali komunikacije doveli su do prezasićenja  publike koja sve više ignoriše klasične reklame i banere pa su brendovi počeli da  osmišljavaju drugačije sadržaje kako bi se izborili za  pažnju. Red Bull je  poslao čoveka da skoči sa ivice svemira, a ceo svet je u realnom vremenu pratio ovaj događaj. Drugi brendovi svoju kreativnost povezali su sa aktuelnim vestima kao što je norveška avio kompanija učinila kampanjom “Bred je singl” i tako preko društvenih mreža dospela u sve svetske tradicionalne i online medije.

Brza komunikacija dovela je i do razvoja koncepta 24/7, sada moramo da budemo uvek budni i spremni na  dijalog sa ciljnim javnostima.

  • Kako kontrolisati krizu i šta ćete učiniti da je preokrenete u svoju korist?
  • Kako pozicionirati brend da bude  inovativan i inspirativan?
  • Kako napraviti sinergiju između poslovnih i komunikacijskih ciljeva tako da budu u liniji sa glavnom idejom?
  • Šta ćete učiniti da se za vaš brend čuje, da privučete pažnju publike i donesete mu slavu?

 

Ne dozvolite da vaš brend slepo prati druge samo zato što njihova kreativnost za njih radi to ne znači da će i za vas. Iako nove tehnologije imaju važnu ulogu osnovno načelo dobre komunikacije i dalje je dobro planirana komunikacija. Kako da postavite strategiju vaše komunikacije, kako da napišete priče koje grabe pažnju vaše publike i novinara i da uspešno nastupate u medijima saznajte u Londonskoj školi za odnose sa javnošću, i još mnogo toga kako biste postali pravi PR stručnjak. 

Diploma koju polaznici nakon kursa stiču međunarodno je priznata i verifikovana od strane međunarodnih stručnih organizacija (Međunarodno udruženje agencija za odnose s javnošću – ICCO, Englesko udruženje novinara – NUJ), kao i najvećih svetskih konsultantskih i PR agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int. i Weber Schandwick.

LSPR traje od 4. marta do 4. aprila 2017. godine. Do 26. decembra za prijave studenata odobravamo popust od 25 odsto,  a ostalima za celokupne uplate 20 odsto popusta do istog datuma.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *