Počela nagradna igra, Brnabić: Novac se vraća građanima

BEOGRAD – U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, koja je počela 1. januara, svako ko sakupi najmanje deset fiskalnih računa može da se nada vrednim poklonima, poput putovanja u zemlji i inostranstvo, automobila ili stana u Beogradu. Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je danas Tanjugu da će nagradna igra sakupljanja fiskalnih računa biti samo jedna u nizu aktivnosti predviđenih Nacionalnim planom za borbu protiv sive ekonomije, a koja treba da doprinese razvoju svesti da se novac od plaćenog poreza vraća građanima.

Brbnabić je objasnila da je skupljanje računa počelo 1. januara, a slanje će početi od 1. februara i svaki račun mora da bude na iznos od najmanje 100 dinara.

“U prvih mesec dana ne šaljete račune. Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi građani koji skupe više od deset fiskalnih računa, ili deset slipova, ako plate platnim karticama, bezgotovinski. Svi će moći da šalju besplatno, kovertama koje se nalaze u poštama Srbije, a koje su već adresirane”, rekla je Brnabić.

Tanjug
 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *