Interesovanje za Kopaonik biznis forum veće nego ikad

KOPAONIK – Manje od mesec dana pred početak Kopaonik biznis foruma, najvećeg ekonomskog skupa u zemlji i regionu, prijavljeno je više od 600 učesnika. Učešće na „Srpskom Davosu“ potvrdili su Aleksandar Vučić, premijer Republike Srbije, Jorgovanka Tabaković, guverner Narodne banke Srbije, kao i devet ministara Vlade Republike Srbije među kojima su Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Dušan Vujović, ministar finansija, Goran Knežević, ministar privrede i Ana Brnabić, ministarka državne uprave i lokalne samouprave i predsednica Saveta Vlade Republike Srbije za unapređenje sektora informacionih tehnologija.

Forom se, u partnerstvu sa MaterCard, održava od 7. do 9. marta u hotelu „Grand“. Skup tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije.

Svi zainteresovani predstavnici medija mogu da se akredituju putem linka: http://www.ses.org.rs/srp/prijavakoppress2017.php

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *