Odeon World Travel vas poziva na Sajam turizma

BEOGRAD – Turistička agencija Odeon World Travel učestvovaće na predstojećem 39. Sajmu turizma, koji će se održati od 23. do 26. februara, na kojem će u Hali 1 predstaviti svoju jedinstvenu ponudu atraktivnih destinacija.

U susret letu, turistička agencija Odeon World Travel predstaviće na predstojećem Sajmu turzima atraktivne ponude letovanja na najpoželjnijim destinacijama širom Evrope i sveta. Bilo da od letovanja očekujete aktivan odmor i nezaboravnu avanturu ili oazu mira i relaksaciju, Odeon će vas odvesti na pravo mesto. Pored standardne ponude letovališta i dalekih destinacija, u ponudi će se naći i wellness & spa i city break aranžmani, kao i krstarenja.

Pored standardne sajamske ponude, Odeon World Travel je pripremio i interesantnu posebno osmišljenu tribinu na temu „Putovanje kao inspiracija“, koja će se održati 25. februara u 11,30 u Hali 4 Beogradskog sajma. Posetioci tribine imaće priliku da od poznatih blogera čuju interesantne i neobične avanture kroz koje su prošli na najrazličitijim svetskim destinacijama. Upoznajte se sa različitim kulturama, običajima i lepotama prirode i arhitekture kroz njihove uzbudljive priče i fotografije.

Odeon World Travel je u saradnji sa Termama Laško pripremio i nagradnu igru  „Destination-Vacation“, uz koju ćete imati priliku da provedete nezaboravan odmor u pravom raju za regeneraciju tela i duše. Sa specijalnom termalnom vodom koja izvire sa temperaturom 32°C -35°C, Terme Laško predstavljaju idealno mesto za beg od stresa i svakodnevnog tempa urbanog gradskog života. Sve što treba da uradite jeste da pronađete veliki brendirani Odeon balon, slikate sa sa njim i dostavite fotografiju na e-mail adresu marketing@odeontravel.rs, sa kratim odgovorom na pitanje „Kako da se sa putovanja vratite sa koferom punim lepih uspomena?“ koja će biti objavljena na zvaničnoj facebook stranici agencije. Angažujte kolege, prijatelje, rodbinu i lajkujte, jer fotografija koja bude imala najviše lajkova i šerova 28. februara 2017. godine u 12:01 dobiće putovanje za dve osobe u Terme Laško, jednu od najlepših i najluksuznijih termi Slovenije.

Odeon World Travel ne prestaje sa iznenađenjima tokom trajanja Sajma, te je i za sve posetioce štanda pripremljena nagradna igra u kojoj je potrebno popuniti nagradni kupon. Najsrećnijeg posetioca očekuje nagradno putovanja u Grčku za dve osobe. Trajanje nagradne igre je u periodu od 23. do 26. februara, a izvlačenja dobitnika je u nedelju  26. 02. u 14h.

    

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *