AIK Banka na Sajmu poljoprivrede i privrede u Šapcu

BEOGRAD – AIK Banka predstaviće svoju ponudu na Sajmu poljoprivrede i privrede u Šapcu, koji se održava 10. i 11. marta 2017. godine. U sklopu atraktivne ponude usmerene ka razvoju poljoprivrede, klijentima AIK Banke omogućeni su izuzetno povoljni, kratkoročni krediti za finansiranje predstojeće setve, krediti za trajna obrtna sredstva, ali i krediti za nabavku mehanizacije, investicije u poljoprivredi i kupovinu zemljišta. Takođe u ponudi se nalaze i revolving krediti koji pružaju apsolutnu fleksibilnost u raspolaganju sredstvima.

Posebne pogodnosti obezbeđene su za registrovana poljoprivredna gazdinstva koja prijave račun iz AIK Banke kao namenski u Upravi za trezor. AIK Banka koja je ovlašćeni zastupnik u osiguranju nudi pored mnogobrojnih vrsta osiguranja (putno, imovina i dr.) i osiguranje poljoprivrede  – useva i plodova.

AIK Banka prepoznata je kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu, imajući u vidu da je Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je AIK Banci u 2015. i 2016. godini nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolju banku u pružanju servisa klijentima u Istočnoj Evropi.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *