AIK Banka pokrovitelj koncerta duhovne muzike

BEOGRAD – Interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević i njen vokalni ansambl “Melodi” održaće koncert 20. aprila u Sava centru u Beogradu, čiji će pokrovitelj drugu godinu zaredom biti AIK Banka.

Sa grupom prijatelja Divna je 1991. godine u Beogradu osnovala hor i studio za duhovnu muziku “Melodi”. Od tada je sa svojim ansamblom održala brojne samostalne koncerte i nastupala na renomiranim festivalima širom planete. Divna danas u svetu uživa status jednog od najvećih misionara srpske, vizantijske i pravoslavne kulturne baštine, i vrhunskog interpretatora.

“AIK Banka prepoznaje kulturne događaje od značaja za društvenu zajednicu, kakav je upravo koncert Divne Ljubojević. AIK Banka planski pristupa aktivnostima u domenu društveno-odgovornog poslovanja, i nastoji da pruži podršku kvalitetnim muzičkim, kulturnim, sportskim i obrazovnim projektima lokalnih zajednica u kojima posluje. AIK Banka doprinosi boljem kvalitetu života, koji se ogleda u kontinuiranim ulaganjima i inovacijama, kao i u vođenju računa o širim društvenim pitanjima” Ističe Aleksandra Rašović Direktor kabineta Izvršnog odbora AIK Banke.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *