Imlek poklonio dečje igralište Novom Sadu

NOVI SAD – U okviru velike društveno-odgovorne akcije kompanije „Imlek“, „Moja Kravica – Rasti srećno“, danas je otvoreno još jedno dečje igralište, ovog puta u Novom Sadu u Aleji Mike Antića. Vrpcu su presekli pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović i direktor marketinga kompanije „Imlek“ Slobodan Srećković.

– Zahvaljujući društveno-odgovornoj firmi, koja kvalitetno radi svoj posao, Novi Sad je posle Niša i Kruševca dobio ovo prelepo dečje igralište. Dignitet, kvalitet i prosperitet svake firme se ne ogleda samo u kvalitetu njihovih proizvoda, već se i te kako ogleda i u ovakvim i sličnim akcijama. Deca su naša budućnost, a na svima nama je da im detinjstvo učinimo srećnim i bezbrižnim – rekao je Aleksandar Petrović.

Kompanija „Imlek“ potrudila se da najmlađim stanovnicima Novog Sada obezbedi što lepše okruženje za igru, zbog čega je novo igralište u Aleji Mike Antića potpuno opremljeno da odgovori na različite potrebe mališana svih uzrasta. Direktor marketinga kompanije „Imlek“ Slobodan Srećković se zahvalio Gradu Novom Sadu na saradnji prilikom izgradnje igrališta.

– Izuzetno nam je drago što na ovaj način možemo da obezbedimo radosno odrastanje deci širom Srbije. Akciju ćemo nastaviti kroz izgradnju dečjih igrališta i u drugim gradovima tokom ove godine. Ponosni smo što kroz ovu akciju doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih –  izjavio je Slobodan Srećković.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *