Apsolutni šampion kvaliteta Novosadskog sajma: Sunoko dobitnik velikog zlatnog pehara za kvalitet

NOVI SAD – Odlukom stručnog žirija jedne od najznačajnijih sajamskih manifestacija u oblasti agrara u ovom delu Evrope, kompaniji Sunoko dodeljen je Veliki zlatni pehar za konstantno visok kvalitet svih proizvoda. Reč je o jednoj od najznačajnihih nagrada koje se dodeljuju pred početak 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, a ocenu kvaliteta daje komisija eksperata što dodatno doprinosi ugledu nagrađivanih proizvoda.

„Kvalitet je osnovna premisa poslovanja naše kompanije. Iz godine u godinu radimo na tome da kroz dizajn i kvalitet proizvoda postavimo visoke standarde u proizvodnji šećera u Srbiji. Ova nagrada je potvrda da našu posvećenost i trud prepoznaje i šira javnost, što nam je izuzetno drago“, izjavio je generalni direktor kompanije,  Ljubiša Radenković.

Sunoko je dugogodišnji lider u proizvodnji šećera u Srbiji. Brend, sa najvećim brojem nagrada za kvalitet, na godišnjem nivou proizvede oko 400.000 tona šećera, 125.000 tona repinog rezanca i 130.000 tona melase i time važi za najefikasnijeg proizvođača šećera u jugoistočnoj Evropi.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *