Stambeni krediti AIK Banke za „Tamiš kapiju“

BEOGRAD – AIK Banka pripremila je specijalnu ponudu za kupovinu stambenih nepokretnosti i poslovnih prostora u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija” Pančevo. Moderan poslovno-stambeni kompleks na obali Tamiša u Pančevu bogatiji je za 35 novih stanova, a završetkom radova na prenameni poslovnog prostora u stambene jedinice, svečano je obeležen i završetak radova na izgradnji „Tamiš kapije“. Ceo kompleks čini 276 stanova, od garsonjera do četvorosobnih, koji su raspoređeni od prvog do petog sprata, a jedinstveni koncept stanovanja omogućava stanarima svu udobnost i komfor na samo dvadeset minuta od centra Beograda.

U segmentu stambenog kreditiranja građana AIK Banka zauzima jednu od vodećih pozicija, kako zbog brzine i efikasnosti u realizaciji tako i zbog kvaliteta usluge. U cilju unapređenja usluga ka svojim klijentima, AIK Banka dodatno je snizila kamatnu stopu i produžila rok otplate kredita, sa ciljem da brzo i pod povoljnim uslovima omogući potencijalnim stanarima životni prostor na atraktivnoj lokaciji.

Stambeno poslovni kompleks Tamiš Kapija, koji je pozicioniran na prestižnoj lokaciji pored reke, između ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš, nudi moderne stanove, savremenog koncepta života sa svim potrebnim sadržajima unutar samog kompleksa. Ovaj kompleks prostire se na 43.000 m2, od čega su prizemlje i nivo galerije namenjeni uslužnom i komercijalnom sadržaju, dok se od prvog do petog sprata nalaze stanovi različitih struktura – od garsonjera do četvorosobnih stanova. Svaki stan ima obezbeđeno parking mesto u suterenskom, prizemnom i galerijskom prostoru, a značajan broj parking mesta za posetioce obezbeđen je i oko objekta.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *