Otvoren novi prodajni objekat Državne lutrije Srbije u centru Novog Sada

NOVI  SADU Novom Sadu je zvanično otvoren novi prodajni objekat Državne lutrije Srbije. Pored najpopularnije igre na sreću LOTO i tradicionalno zanimljive igre BINGO, promovisana je i najnovija instant srećka Café Keš kao novi član GREB GREB porodice. Time je započeta nova faza saradnje između vernih igrača i Državne lutrije Srbije. Otvaranjem ovog objekta igračima je sada omogućena brza i dostupnija uplata, ali i obezbeđeno mesto isplata velikih dobitaka za teritoriju Vojvodine. Jer, kako vole da podsete iz Državne lutrije Srbije „Sreća je jedina stvar koja se deljenjem uvećava!“

Tokom promocije na zvaničnom otvaranju posetioci su se podsetili svih klasičnih igara na sreću i imali priliku da učestvuju u zanimljivim nagradnim igrama i da osvoje neku srećnu uspomenu.

Pozitivna atmosfera vladala je tokom celog dana, a promocija će se završiti u zajedničkom iščekivanju željene „sedmice“ i u praćenju izvlačenja 76. kola najpopularnije igre na sreću. Da li će neki srećni Novosađanin baš ovog petka osvojiti očekivani dobitak od neverovatnih 2,35 miliona evra i time ostvariti sve svoje snove? Ostaje nam da vidimo, jer… NIKAD SE NE ZNA!

 

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *