Avonov humanitarni koncert u Futogu

FUTOG – Kako bi se promenila poražavajuća statistika i kako bi se skrenula pažnja javnosti na važnost podrške i neophodnost zajedničke borbe protiv raka dojke, 15. januara, od19 časova u KC „Mladost“ u Futogu,održaće se humanitarni koncert.
Publika će imati mogućnost da uživa u nastupima tamburaškog orkestra „Od Baha do sevdaha“, KUD-a „NEVEN“, plesnog udruženja „Miroslav Batak Mićko“, kao i nastupima Marka Divljaka iz Kluba realnog aikidoa „Futog“, Vladimira Petkovića i Tatjane Savatić. Ulaz je slobodan, a svi zainteresovani koji žele da budu deo ovog humanitarnog događaja i pošalju poruku podrške svim ženama, moći će da poruče i proizvode sa roze vrpcom. Sav prihod od prodatih proizvodanamenjen je za kupovinu opreme za ranu dijagnostiku i programe koji podižu svest i pružaju obuku ženama u borbi protiv raka dojke.

Kao kompanija koja je posvećena ženama, njihovom osnaživanju i boljem položaju u društvu, Avon je prošle godine okupio tim volontera iz čitave Srbije. Prestižni tim od 20 Ambasadora humanosti osnovan je sa ciljem da osnaži žene širom Srbije i pomogne im u borbi protiv raka dojke i nasilja u porodici. Članovitima domaćinisu specijalnih humanitarnih akcija u svojim gradovima, a tim povodom građani mogu dačujudobru muziku, budu deo zabavnog, kulturnog, edukativnog programa, ali pre svega pomognumami, baki, najboljoj drugarici, ženi kojoj su pomoć i podrška neophodne!

Nakon koncerta u Futogu, događaja u Bačkoj Palanci, Roze žurke u Kraljevu, humanitarne predstave u Lazarevcu, kao i događaja u Loznici i Topoli, slede humanitarne akcije i u drugim gradovima Srbije. Ovo je idealna prilika da svi zajedno pošaljemo jedinstvenu poruku i otkrijemo ženama koje nam čine život lepšim koliko nam znače!

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *