BEOGRAD – Čak pet mečeva svetske serije kik boks boraca „King of kings“  biće emitovano uživo iz borilačke arene u glavnom gradu Moldavije Kišinjevu. Svakako, jedna od najzanimljivijih borb će se odvijati između krunisanih šampionki u ženskoj konkurenciji. Po prvi put u istoriji, King of Kings će krunisati šampionku u ženskoj konkurenciji, pobednicu meča između Esme iz Holandije i Nadežde Kantir  iz Moldavije u kategoriji do 51 kg. Obe dame su učestvovale na prvom Svetskom grand priju za žene pre godinu dana i pobedile u polufinalu. Međutim, Hašaš je zbog teške saobraćajne nesreće mesecima bila van ringa. Sada se njih dve konačno sreću u meču sa pet rundi, ovog puta u borbi za titulu.

Na programu je i turnir u kategoriji do 65 kg za borce iz Moldavije, Maroka, Belorusije i Bugarske. U prvom polufinalnom meču se sastaju Valdis Beleavski iz Belorusije i Dmitri Sirbu iz Moldavije, a u drugom Hristijan Andonov iz Bugarske i Isam Lazibi iz Maroka. Pobednici ove dve polufinalne borbe se sastaju kasnije iste večeri u meču za pobednika turnira, koji će se u budućnosti boriti za titulu sa trenutnim šampionom turnira KOK u pero-lakoj kategoriji Stanislavom Renitom.

King of Kings organizuje turnire na najvišem nivou i okuplja sportiste svetske klase i najvatrenije ljubitelje borilačkih sportova u najvećim dvoranama na svetu. KOK ima veliki broj poštovalaca zahvaljujući samoj prirodi takmičenja, neizvesnim borbama i spontanosti, a FightBox prenosi ovu seriju turnira.

Kanal FightBox sa ponosom najavljuje da se King of Kings, jedan od najpopularnijih brendova kik-boksa, vraća na male ekrane u prenosu uživo iz Kišinjeva u Moldaviji u subotu, 24. marta sa početkom u 18.30 časova. Pored prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 40 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na FilmBox Live, kao i preko strima na adresi fightboxlive.com .