BEOGRAD – Na trećem Jahorina ekonomskom forumu, koji će se održati 3. i 4.maja, u hotelu Termag, učestvovaće najviši zvaničnici Republike Srbije i Republike Srpske. Prisustvo na ovom značajnom skupu potvrdili su Ana Brnabić, predsednik Vlade Republike Srbije, Milorad Dodik predsednik Republike Srpske, Dragan Čović, član predsedništva BiH, veliki broj ministara iz Republike Srpske, predstavnici svetskih finansijskih institucija (MMF, EBRD, EIB, Mastercard), predstavnici diplomatskog kora, članovi akademske zajednice i čelnici velikog broja javnih i privatnih kompanija.

Takođe, na Jahorini će biti i Nadeem Ilahi, predstavnik MMFa, Ian Brown, direktor Kancelarije Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u BiH, Dubravka Negre, direktorka regionalnog predstavništva Evropske investicione banke za Zapadni Balkan gradonačalenik Banjaluke Igor Radoičić, kao i Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije, Marko Čadež, predsednik Privredne Komore Srbije, Dragana Ilić iz NALEDa.

Tokom trajanja foruma biće otvoren press room za predstavnike medija u kojem će moći uživo da prate prenose svih panela.

Molimo Vas, ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete forumu,  popunite formular koji se nalazi u prilogu i proslijedite na mail bojana.radic@represent.co.ba do srijede 2. maja 2018. godine kako bi vaše podatke odmah unijeli u tabelu i na taj način ubrzali proces registracije i skratili čekanje na akreditaciju.