BEOGRAD – Tatnjeft kik-boks kup se vraća na male ekrane na kanalu u prenosu iz Kazanja u Rusiji danas  sa početkom u 19 časova. Tatnjeft je poznat kao jedna od vodećih kik-boks organizacija na svetu. Na prvom ovogodišnjem turniru ćemo videti deo mečeva osmine finala u kategoriji do 70 i 80 i preko 80 kilograma, u kojima će se boriti najbolji takmičari u kik-boksu i tajlandskom boksu. S obzirom da će finalisti biti poznati na narednim turnirima, videćemo ko će se boriti na završnom turniru u decembru.

U centralnoj borbi se sastaju Roman Mailov, jedan od najpoznatijih ruskih kik-boksera, i Bekzan Matisajev iz Kirgistana. Pored toga, poljski teškaš Marsin Bodnar se sreće sa Šonom Tolueom iz Turske. Bodnar je zvezda u usponu na poljskoj sceni i želi da se proslavi i van granica svoje zemlje. Tolue je bivši bokser tajlandskim stilom i cilj mu je da velikom pobedi napreduje na rang-listi Tatnjefta. 

Tatnjeft kup okuplja najbolje borce raznih poznatih stilova kao što su kik-boks, tajlandski boks, tekvondo, kjokušin karate i drugi da učestvuju na prestižnim međunarodnim turnirima u okviru šampionata koji se održavaju u legendarnoj Tatnjeft areni, a FightBox prenosi ovu seriju turnira. Pored prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 40 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na FilmBox Live, kao i preko strima na adresi www.fightboxlive.com!