BEOGRAD – Mlade rekreativce koji uz sportske aktivnostističu zdraveživotne navike, kompanija Imlek obradovala je paketićima Moja Kravica čokoladnog mleka, koje predstavlja idealan napitak za konzumaciju nakon treninga. Mladi sportisti iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca i Niša imali su priliku da probaju i novo Moja Kravica čokoladno mleko sa ukusom jagode i uživaju u njegovom osvežavajućem ukusu.

Moja Kravica čokoladno mleko godinama predstavlja omiljeni slatki napitak mnogih generacija, zbog čega su mladi rekreativci različitih uzrasta s oduševljenjem uživali u poznatom ukusu čokolade, kombinovane sa najkvalitetnijim mlekom, koje zadovoljava 40 odsto dnevnih potreba za kalcijumom. Čokoladno mleko je savršeno piće za konzumaciju nakon treninga, s obzirom na odnos ugljenih hidrata i proteina,koji telu omogućavaju da se brže i uspešnije oporavi od vežbanja, stavljajući ga u odličnu kondiciju do sledećeg treninga.

„U skladu sa društveno odgovornim karakterom koji kompanija Imlek neguje, odlučili smo da nastavimo sa aktivnostima u kojima posebnu pažnju posvećujemo najmlađima i njihovom zdravom odrastanju.Iz tog razlogaovog puta smo podržali mlade rekreativce širom Srbije, koji susvoje slobodno vreme posvetili sportskim aktivnostima i zdravim životnim navikama. Moja Kravica čokoladno mleko idealno je za decu i odrasle koji treniraju, zbog svog sastava koji obezbeđuje brži oporavak mišića i vraća snagu nakon iscrpljujućih fizičkih aktivnosti. Od sada je omiljeno čokoladno mleko dostupno i sa ukusom jagode“,izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.