BEOGRAD – Pod sloganom „Duboko iznad svih“, u samom srcu netaknute prirode predstavljen je novi vizuelni identitet i nova komunikaciona strategija prirodne mineralne vode JANA. Novi, pročišćeni i pojednostavljeni dizajn etikete Janinih flašica u skladu je s filozofijom brenda i činjenicom da pred potrošače JANA voda dolazi iz netaknutog izvora, u svojoj iskonskoj čistoći.

Poruke na flašici u novom izdanju Jane komuniciraju brojne funkcionalne benefite: prolazeći kroz različite slojeve tla na hiljadama godina dugom putu, voda dolazi do zaštićenog podzemnog izvora, na čak 800 metara dubine, čime je zaštićena od bilo kakve zagađenosti. Dugotrajan prolaz vode kroz razne geološke strukture pokazuje savršenstvo prirodne filtracije koja doprinosi besprekornoj Janinoj čistoći.

Novim dizajnom i komunikacionim sloganom – Duboko iznad svih – Jana podseća na razloge zbog kojih je jedinstvena voda na tržištu. Duboki i zaštićeni izvor jedinstven je i u svetskim razmerama, i ključ je Janine čistoće. Stoga su čistoća i dubina temelji Janine nove kampanje.