NOVI SAD – U filijali Triglav osiguranja u Novom Sadu će od ponedeljka 25.juna, u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbijem, biti izloženi najznačajniji trofeji srpske i jugoslovenske košarke osvojeni u proteklih 50 godina.

Trenutno se naša reprezentacija nalazi na pripremamapred poslednje mečeve prve grupne faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci 2019. godine. Za naš tim vrloznačajna utakmica protiv reprezentacije Nemačke biće održana 2.7.2018. godine u dvoraniSPENS u Novom Sadu. Kao generalni sponzor muške košarkaške selekcije Srbije, Triglav osiguranje organizuje ovu jedinstvenu izložbu usvojoj filijali u Vojvođanskih brigada 24-26, u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije. Posetioci će imati priliku da se fotografišu sa jednim od najznačajnih trofejaizIndijanopolisa 2002. godine– Džejms Nејsmit,kadasunašikošarkašibiliprvacisveta.MeđutrofejimabićeizloženinajnovijipeharizManile, kojim je našareprezentacija u basketu 3 na 3 po treći put osvojilasvetskozlato.

Posetioci imaju mogućnost da vide najznačajnije trofeje zemlje košarke, a vrata filijale Triglav osiguranja biće otvorena od ponedeljka 25. juna do petka 29. juna, od 9 do 17 časova. Buditei vi deo istorije košarke.