BEOGRAD – Ubrzani način života je glavni razlog zbog kojeg naše telo vapi za vitaminima. Praktično rešenje za naše svakodnevne potrebe nam je već neko vreme nadohvat ruke. To su Jana vitamin proizvodi koji osim hidratacije obezbeđuju i neophodne doze vitamina i minerala.

Novo u ponudi Jana vitamina je proizvod – Jana vitamin happy. Naziv ovog novog osvežavajućeg napitka sa ukusom pomorandže je ogledalo onoga što kombinacija vitamina u njemu čini. Naime, jeste li znali da su vitamini neophodni i za stvaranje serotonina, poznatog po nazivu „hormon sreće“, koji daje osećaj zadovoljstva, za čiju sintezu je potreban vitamin B6? Upravo se vitamin B6, uz vitamin C i biotin, nalazi u novom proizvodu Jana vitamin. Pij happy, be happy!

Sa druge strane, Jana vitamin activity, namenjen je za sve situacije kada vam je potrebna snaga zbog brojnih aktivnosti koje imate u toku dana. Jana vitamin activity sadrži kompleks vitamina B (B3, B5 i B6) i magnezijum, a njihovo delovanje utiče na povećanje energije.

Ako imate utisak da ste na ivici prehlade i da vašem imunitetu treba podrška, partner vam je Jana vitamin immuno, jer sadrži vitamine B6 i B12, vitamin C i cink, koji doprinose normalnom održavanju funkcija imunološkog sistema. Takođe, vitamin C utiče i na poboljšanje apsorpcije gvožđa, što je izuzetno važno za sve one koji se bave fizičkom aktivnošću. 

Kako ubrzan način života i brojne obaveze u danu više ne bi bile problem, već situacije sa kojima se uspešno nosite, odaberite jedan od proizvoda Jana vitamin, kao osvežavajući izvor vitamina i minerala, koji ujedno pružaju hidrataciju uz vrlo malo kalorija.