NOVI SAD – Kako bi pomogli IT kompanijama da se kvalitetno izbore sa problemima u vezi sa ljudskim resursima, jedna od vodećih srpskih kompanija u oblasti HR menadžmenta, H.art iz Beograda, udružila je snage sa prvim internacionalnim ICT sajmom za Zapadni Balkan, SEE-IT Samitom. Od 7. do 9. novembra 2018, izlaganje tog ekskluzivnog partnera Samita biće zgodna prilika za intervjuisanje potencijalnih kandidata koje zahteva industrija!

Gotovo sve veći deo IT industrije danas se susreće sa ozbiljnim izazovima u pogledu organizacije i građenja menadžmenta, a veština zaposlenih je izuzetno bitna za uspešno poslovanje, nalaženje i zadržavanje članova tima – objašnjava direktorka H.art-a, Marija Pavić. – Teško je da kroz to prođu sami, te zašto ne bi iskoristili resurse koji im se pružaju kroz See-IT Samit, odnosno kroz susrete sa stručnjacima koje će naći tamo.

H.art već 12 godina radi na regrutovanju zaposlenih,razvijanju rukovodilaca, podizanju njihovih kompetencija na viši nivo i unapređivanju procesa u kompanijama. Njihov tim, takodje, posluje i pod nazivom Blanchard International kao zastupnik Ken Blanchard Companies svetski priznatih programa za razvoj i procenu lidera.