BEOGRAD  – Povodom Svetskog dana mleka, Imlek jetradicionalno mlečnim paketićima obradovao veliki broj mališana koji borave u ustanovamaza nezbrinutu i bolesnu decuu gradovima širom Srbije, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš,Kragujevac i drugi.

U skladu sa društveno odgovornom ulogom, koja se u najvećem broju slučajevaodnosi na pomoć najmlađima, njihovom srećnom odrastanju i pravilnom razvoju, Imlek je i ove godine odlučio da, povodom Svetskog dana mleka, obraduje najmlađe,kojima je svaki vid podrške od velikog značaja. Veliki broj štićenika brojnih ustanova za nezbrinutu i bolesnu decu iz gradova širom Srbije obradovao se Moja Kravica mlečnim paketićima, u kojima su pronašli novo Moja Kravica čokoladno mleko sa ukusom jagode, kao i Moja Kravica Junior mleko, koje je obogaćeno Optivita kompleksom, zbog čega posebno doprinosi pravilnom razvoju dece.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da svake godine proslavimo Svetski dan mleka uz osmehe mališana iz ustanova za bolesnu i nezbrinutu decu širom zemlje.Obezbeđivanje Moja Kravica mlečnih paketića onima kojima je ovaj vid podrške najvažniji oslikava društveno odgovornu ulogu kompanije Imlek, koja se trudi da kontinuirano pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva, sa posebnim akcentom na decu. Mleko sadrži brojne neophodne komponente za pravilan rast i razvoj mališana i dobro utiče kako na pamćenje, tako i na učenje. Svakodnevnom konzumacijom, postiže se snabdevanje dovoljne doze kalcijuma, koji utiče na rast kostiju, zdravih zuba ali i na  različite pozitivne procese u organizmu.”,izjavila je tom prilikom Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.