BEOGRAD – Kompanija Marbo Product, članica PepsiCo Grupe, najavila je početak konkursa za učešće u trećoj sezoni jedinstvenog edukativnog programa „PepsiCo Go: START“ čiji je cilj regrutovanje, obuka i mogućnost zaposlenja mladih i talentovanih diplomaca u ovoj kompaniji. Prijavljivanje za učešće u programu traje do 10. jula 2018. godine, a biće primljeno, rekordnih, šest kandidata.

Konkurs je otvoren za diplomce osnovnih ili master studija ili one koji će to uskoro postati, a sa Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka, Filozofskog fakulteta i Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i za diplomce Poljoprivrednog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Budući lideri iz različitih oblasti od marketinga, finansija i prodaje, do proizvodnje i održavanja biće odabrani procesima selekcije sa visokim kriterijumima, u nekoliko etapa konkursa. Finalni izbor kandidata biće završen do kraja jula 2018. godine, a šest najboljih kandidata će jednogodišnji program u kompaniji PepsiCo Srbija započeti u avgustu 2018. godine.

Kroz jednogodišnju plaćenu obuku kompanija PepsiCo Srbija odabranim kandidatima nudi priliku da pokrenu svoju karijeru i da prva profesionalna iskustva steknu u jednoj od globalno najuspešnijih kompanija, koja posluje u Srbiji. Pored toga očekuje ih mogućnost kontinuiranog učenja i napredovanja, kao i prilika za rad na velikim projektima u okviru kompanije, uz podršku iskusnijih kolega sa ciljem doprinosa poslovanju. Osim već navedenog, diplomci će imati priliku da na projektima steknu moderna znanja sarađujući sa mentorima, ekspertima kompanije PepsiCo Srbija” istakla je Tijana Tadić, menadžer ljudskih resursa kompanije PepsiCo za područje Zapadnog Balkana.

Od zainteresovanih kandidata se očekuje da poseduju diplomu fakulteta (ili da je uskoro steknu), kao i otvorenost, komunikativnost i organizacione veštine, timski duh, napredno znanje engleskog jezika i odlično poznavanje MS Office paketa programa. Osnovni uslov za sve kandidate je da ne poseduju formalno radno iskustvo.

 

Već treću godinu za redom kompanija PepsiCo u Srbiji sprovodi projekat namenjen diplomcima osnovnih i master studija ili studentima koji će uskoro diplomirati. Do sada su izuzetno uspešno realizovane dve sezone. Prva generacija polaznika već radi u kompaniji, dok će druga generacija svoju jednogodišnju obuku završiti u avgustu.

Više informacija o projektu: www.pepsicostart.rs

O kompaniji PepsiCo

Potrošači u više od 200 zemalja širom sveta milijardu puta dnevno uživaju u PepsiCo proizvodima. Svojim portfoliom hrane i pića koji obuhvata Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker i Tropicana, PepsiCo je ostvario više od 63 milijarde dolara neto prihoda u 2016. godini. PepsiCo portfolio obuhvata širok spektar hrane i pića, uključujući i 22 brenda koja pojedinačno generišu više od milijardu dolara na godišnjem nivou u maloprodaji.

PepsiCo se rukovodi ‘Poslovanjem sa svrhom’ – fundamentalnim uverenjem da je uspeh naše kompanije neodvojivo povezan sa održivošću sveta koji nas okružuje. Mi verujemo u kontinuirano unapređenje proizvoda koje prodajemo, poslujući odgovorno prema planeti i osnažujući ljude širom sveta, čime PepsiCo kao uspešna globalna kompanija stvara dugoročnu vrednost za društvo i akcionare. Za više informacija posetite www.pepsico.com