KOPAONIK – Manifestacijom “Kopaonik Summer Opening” i promocijom brojnih aktivnosti, letnjih i adrenalinskih sadržaja, uz muzički program u podnožju Pančića, zvanično je otvorena letnju sezona na Kopaoniku. Svi letnji sadržaji – bob na šinama, zip line, planinski biciklizam, tjubing, Avantura park, vožnja kvadovima, panoramsko razgledanje žičarom, streličarstvo i mnogi drugi, počeli su ovog vikenda sa radom. Posetiocima ce ove aktivnosti biti dostupne tokom celog leta, samostalno ili u okviru paketa koje nudi Hotel Grand uz svoje brojne sadržaje za potpuni odmor i uživanje na planini. Pored promocije letnjih sadrzaja, svi gosti na Kopaoniki, u subotu su imali priliku da se zabave iz muzicki program i koncert YU Grupe.

“Ponosni smo na ovakav razvoj destinacije tokom letnjih meseci. Očekujemo još veće interesovanje i porast broja nocenjau hotelu Grand u odnosu na prošlu godinu koja je oborila sve rekorde u posećenosti Kopaonika tokom jula i avgusta. Tržište prepoznaje značaj boravka u očuvanoj prirodi i mogućnost da se za samo par sati vožnje izmesti iz gradske vreline i priušti kvalitetan i sadržajan odmor. U ponudi su promotivni letnji paketi, po ceni od već 124€ za da polupansiona i dodatne aktivnosti u prirosi, istakla je Svetlana Kostić, marketing menadžerka MK Resorta.

Nakon što su prošle godine oborili sve rekorde posećenosti i prodatim kartama za letnje sadržaje, Skijališta Srbije će ove godine prvi put predstaviti i neke od novih aktivnosti. U toku je izgradnja veštačke ski staze, nalokaciji Krst – staza 3a, u dužini od 780 metara koja će biti završena do kraja juna i koja će skijašima omogućiti i skijanje tokom leta, poručuju iz Skijališta Srbije.