BEOGRAD – Total TV, pored vrhunskih TV kanala i interneta sada pruža i uslugu fiksne telefonije. Za sve nove korisnike Total TV-a, SBB je pripremio atraktivne Total Trio Ekstra i Premiumpakete po ceni od 999 dinara u prvih šest meseci. Novi korisnici će, osim do sada najvećeg broja kanala (više od 240) iinterneta, dobiti besplatno novu telefonsku liniju telefonski aparat. Istovremeno, postojeći korisnici koji se odluče da pređu na neki od Trio paketa, u zavisnosti od postojećeg paketa, uživaće u dodatnim atraktivnim kanalima kao što su Cinestar TV Premiere, 45 Pinkovih kanala ili Club X kanalima.

Bez dodatne naknade korisnicima Trio paketa na raspolaganju su i SBB napredni servisi EON, UNIFI, UNIFI Traveli UNIFONEON je platforma koja korisnicima omogućava da televiziju uvek nose sa sobom, a svoje omiljene TV kanale i video sadržaj gledaju na bilo kom mobilnom uređaju, telefonu, tabletu ili lap-top-u. EON ima i napredne funkcionalnosti kao što su: gledanje TV programa 7 dana unazad, programski TV vodič, pretraga omiljenih kanala ili naslova, podsetnik da se odabrani program približava i dr.

UNIFI je  mrežasa 650 hiljada besplatnih Wi-Fi lokacija u regionu, a UNIFI Travel sa preko 68 miliona lokacija širom sveta.Na ovaj način korisnici Total TV-a značajno mogu da uštede na internet saobraćaju u zemlji ili na roamingu u inostranstvu.  Uz UNIFON aplikaciju fiksni telefon može da se koristi i na mobilnom telefonu i tako uštedi na telefonskom saobraćaju.

Sva pitanja u vezi sa Total TV-om rešavaju se na jednom mestu, pozivanjemTotal TV Kontakt centra na broj 19955, na web stranici totaltv.tv/sr, putem maila info@totaltv.tv ili posetom najbližoj SBBposlovnici. Tokom trajanja ugovorne obaveze, usluge servisiranja su besplatne.