BEOGRAD – Uz volju, realizacija svih dnevnih obaveza na poslu i kod kuće postaje zadovoljstvo, i kada se uz to vodi računa o zdravlju, tada je sve moguće. Upravo na ovom konceptu, zasnovana je nova Mg Mivela komunikaciona platforma.

Kada uz sebe imate vodu kao jedinstveni prirodni izvor magnezijuma, koja u jednom litru sadrži gotovo celokupni preporučeni dnevni unos ovog minerala, potrebnog za stvaranje energije, smanjenje umora, pravilan rad mišića i srca, tada možete da postignete sve.

Da neki zaista mogu sve, dokazali su i iz Mg Mivele jer su sada svim ljubiteljima negazirane vode omogućili da uživaju u novoj Mg Miveli. Nova, negazirana Mg Mivela, pored hidratacije obezbediće vam 343 mg magnezijuma u litru vode, tako da u njenom osvežavajućem ukusu i kvalitetu mogu uživati svi oni koji vole vodu bez mehurića.

Sa Mg Mivela vodom, bez obzira koju izaberete, budite sigurni da ste napravili pravi izbor. Bićete hidrirani, obezbedićete dnevnu dozu magnezijuma i imaćete dovoljno snage, energije i volje za sve izazove koji su pred vama!  Neki mogu sve, budite i vi među njima.