BEOGRAD – Koliko puta vam se desilo da ne ostvarite popust na proizvod samo zato što niste imali Super Karticu kod sebe? Sada je dovoljno da prilikom kupovine na kasi pokažete svoju Super Kartica aplikaciju. Na njoj se nalaze online kuponi sa popustima, prilagođeni vašim potrebama i navikama kupovine.

Pored online kupona, nova mobilna aplikacija vam omogućava da pratite aktuelne ponude svih partnera Super Kartice, kao i da locirate njihove najbliže radnje. Svi katalozi partnera programa su sada na jednom mestu, a sakupljanje, trošenje i praćenje stanja bodova ili povezivanje korisnika u porodicu nikada nije bilo jednostavnije. Korisnici koji imaju mališane u svojoj porodici, sada se putem aplikacije brzo i lako mogu učlaniti u dečji klub Super Klubić i početi da koriste pogodnosti specijalno kreirane za porodice sa decom do 7 godina starosti.

Ukoliko redovno koristite Super Karticu i prelazite prag za nagrađivanje, više nećete morati da čekate da vaše knjižice pogodnosti stignu na kućnu adresu. Od sada su svi kuponi uvek uz vas, u vašem telefonu. Nova aplikacija je dostupna na Google Play i App Store digitalnim prodavnicama. Više informacija o novim pogodnostima i mogućnostima mobilne aplikacije, kao i o celokupnom programu lojalnosti, nalazi se na web adresi www.superkartica.rs.