BEOGRAD – AIK Banka i Visa vas pozivaju da učestvujete u nagradnoj igri pod nazivom „Kofer u ruke i put pod noge“, namenjenoj svim korisnicima Visa platnih kartica AIK Banke. Sve što je potrebno jeste da za vreme trajanja nagradne igre izvršite najmanje jednu transakciju na POS terminalima u zemlji ili inostranstvu u iznosu od najmanje 1.500 RSD.Pravo učešća imaju svi punoletni korisnici Visa platnih kartica AIK Banke (Visa Electron, Visa Classic i Visa Gold)sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Najsrećniji korisnici biće nagrađeni vrednim putovanjima, od kojih je glavna nagrada put u Sloveniju, koja obuhvata avionski aranžmani 3 noćenja sa doručkom za dve osobe uHotelu Kempinski Palace 5* u Portorožu, uz ispijanje šampanjca iuživanje u bogatoj ponudi wellness centra. Druga nagrada je put za dve osobe na Kopaonik koja uključuje 5 noćiu superior sobi uz polupansion i ručak dobrodošlice u Grand Hotel&Spa 4* kompleksu. Treća nagrada su 3 vikenda za dvoje sa doručkom uHotelu Sheraton Novi Sad i opuštanje u wellness centru uz nezaboravan pogled na grad. Pored glavnih, tu su i utešne nagrade, i to 3 Carnex paketa sa proizvodima u težini dobitnika.

Izvlačenje će biti održano 18. septembra, a imena srećnih dobitnika biće objavljena na internet stranici www.aikbanka.rsu roku od 10 dana od dana izvlačenja. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da ulepšate ostatak godine avanturom na najlepšim destinacijama regiona.Napravite što veći broj transakcija u periodu od 20. avgusta do 18. septembrai povećajte svoje šanse za osvajanje neke od vrednih nagrada.

Srećno!