NOVI SAD – Popularna pevačica Goca Tržan, koja godinama svojim pesmama, ali i harizmom oduševljava publiku, zapevaće pred Novosađanima u nedelju, 16. septembra, od 18 sati, u BIG šoping centru, a ulaz na ovaj nastup biće besplatan.

„Radujem se još jednom susretu sa novosadskom publikom koja me uvek lepo dočeka. Već sada mogu da najavim da smo vam moj bend i ja pripremili odličan repertoar i da možete da očekujete sjajnu atmosferu”, rekla je GocaTržan.

Publika će imati priliku da uživa u hitovima kao što su „Voleo si skota”, „Gluve usne”, „Lažna kirla”, „Zarobljena”, „Zagrli” i mnogim drugim koji će ovaj nastup učiniti nezaboravnim.
Pored koncerta, svi posetioci BIG šoping centra mogu učestvovati i u velikoj nagradnoj igri “BIG sreća nikad veća” koja će trajati do 17. septembra. Da li su osvojili neku od vrednih nagrada imaće priliku da saznaju već u utorak, 18. septembra, od 18h, kada će biti organizovano izvlačenje. One najsrećnije očekuju vaučeri za šoping od 2000 evra, 1000 evra, 500 evra, kao i čak 50 vaučera u iznosu od 100 evra.