Blago zelene boje: Čudesni sok od žita

Da li ste čuli za zeleni sok od žita?

Znate li njegove prednosti?

Da je svet zagađen, da ljudima nisu dostupne prave informacije, da smo sve više ograničeni, dresirani, da se hranimo nezdravo, da smo pod stresom, da smo u stalnoj trci – frci s vremenom, da jurimo, a ne znamo ni šta jurimo, da nemamo vremena ni za sebe, ni za bližnje, da ne čitamo deklaracije na proizvodima pa tako trpamo sve i svašta u svoj organizam, to znamo. Ali, znamo li blagodeti jednog običnog napitka iz prirode i svih čari koje nam on donosi?

Krenimo redom.

KAKO SE PRAVI SOK? Zeleni sok od žita pravi se ceđenjem mladih klica specijalne sorte bio-žita.

KAKO SE PRIPREMA SOK? Za pripremu je neophodno rastopiti kockice soka u vodi, ali ne običnoj sa česme, nego destilovanoj lii negaziranoj mineralnoj, bez sadržaja hlora. Ukoliko se meša, nikako se ne koristi metalna kašičica, kao i kod mešanja meda, nego plastična.

ŠTA SADRŽI SOK? Ovaj sok sadrži hlorofil koji je neophodan našem krvotoku čime deluje na ćelije raka jer one ne mogu opstati u prisustvu kiseonika; sadrži i vitamine A, C, E i K, minerale, više od sto enzima, esencijalne aminokiseline i belančevine.

KAKO SE PIJE SOK? Sok se pije ujutru na prazan želudac, a nakon toga se ne sme pušiti, piti barem dva sata, niti jesti.

KOLIKO DUGO SE PIJE? Valjalo bi ga piti barem dva meseca, nakon čega je poželjno napraviti pauzu.

KOJE BOLESTI LEČI? Možda najbitnije jeste dati odgovor na ovo pitanje, jer zeleni sok je zaista čaroban napitak! Leči mnogobrojne bolesti, kao što su: rak debelog creva, rak dojke, rak koštane srži, rak materice, rak limfnih žlezda, a povrh toga odličan je za detoksikaciju i jačanje imuniteta, tako da ga možete konzumirati i preventivno.

Prvi put kada probate sok i opredelite se da ga koristite u daljoj nameni, rezultate ćete videti vrlo rapidno! Već nakon deset dana, promeniće se vaša životna energija, krvna slika, raspoloženje, imuni sistem, dok je kod težih oboljenja potrebno i do nekoliko meseci kako bi se osetile vidljive promene.

Ne očajavajte! Pošto se „davljenik za slamku hvata“, ukoliko je ovo vaša „slamka spasa“, zbog čega ne biste ostavili skupe lekove, otvorili um i okrenuli se prirodi – daje nam mnogo, a baš ništa nam ne traži zauzvrat. Niti joj vraćamo.

Autor: Nikea Vučetić

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *