BEOGRAD – Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, povodom petog rođendana koji proslavlja 26. oktobra, za svoje putnike pripremila je specijalnu rođendansku ponudu avio-karata za čak 19 najpopularnijih evropskih destinacija po značajno sniženim cenama od 79 evra do 239 evra.

„Raduje nas što ovaj značajan jubilej Er Srbije sada već tradicionalno obeležavamo posebnom rođendanskom ponudom avio-karata za naše putnike, jer su upravo oni doprineli da budemo ponosni na postignute rezultate. A ponosni smo na pet godina konstantnog rasta i unapređenja usluga, ponosni na milione putnika koje smo do sada prevezli, kao i na titulu najbolje regionalne avio-kompanije. Zahvalni na poverenju koje nam je ukazano tokom prethodnih godina, trudićemo se ne samo da ga opravdamo, već i da nadmašimo očekivanja i standarde”, rekla je Dragana Frantov Nikolić, direktorka Komercijale Er Srbije.

Povratne karte sa uključenim svim taksama i naknadama, biće dostupne za kupovinu do 31. oktobra, i odnose se na putovanja od 8. januara do 15. juna 2019. godine, izuzev u periodu između 19. aprila i 3. maja 2019. godine. Više informacija u vezi sa promotivnom kampanjom možete pronaći ovde: https://www.airserbia.com/sr-RS/specijalne-ponude-rodjendanska-ponuda

Kupovina karata u okviru specijalne rođendanske ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem broja Kontakt centra 0800 111 528, putem ovlašćenih turističkih agenata ili posetom nekoj od poslovnica Er Srbije.