CITRIN- za uspeh i novac. Citrin podstiče poslovni uspeh, optimizam, napredovanje u karijeri ili novi posao. Đake i studente stimuliše da bolje uče. Nosite ga kao privezak za ključeve, u novčaniku ili u blizini kasice prasice. Ako želite veće prihode, postavite ga u levi ugao koji je najudaljeniji od vrata radne sobe.

RUŽIČASTI KVARC – rozenkvarc je poznat kao kamen ljubavi jer pospešuje vernost, ljubav, leči slomljeno srce, jača toleranciju i komunikaciju i sklad među porodicom. Idealan je za romantično zavođenje jer privlači poglede, a ženama pomaže u podmlađivanju. Stavite ga ispod jastuka, pored kreveta ili u ugao ljubavi – krajnji desni ugao u odnosu na ulazna vrata.

AMETIST – lekoviti ametist je jedan od najefikasnijih kristala. Ima snažno antidepresivno dejstvo i pomaže kod nakupljenog besa, ljubomore, strahova i rasejanosti. Leči razne bolesti, nesanicu, kao i sve rste zavisnosti, a smanjuje i glavobolju. 

GORSKI KRISTAL – upija negativnu energiju i sva zračenja od telefona i kompjutera. Stavite po koji komad na radni sto ili pored televizora, a ako je šiljast vrh – usmerite ga prema tlu.