NOVI SAD – Neafirmisani inovatori i startapi iz naše zemlje imaće priliku da svoje ideje i njihov tržišni potencijal predstave kroz učešće na „Startap paviljonu“SEE-IT Samita, od 7. do 9.novembra na Novosadskom sajmu. Pored radionica i panela, na tom paviljonu biće organizovano i takmičenje „Startap Srbija 2018“ za tehnološke inovacije i specijalno takmičenje „Future Agro Challenge Srbija“, za inovacije u oblasti poljoprivrede, čiji će pobednici imati priliku da predstavljaju našu zemlju na svetskom finalu u Grčkoj, na proleće 2019. godine. Učešće na „Startap paviljonu“ i takmičenjima je besplatno.

Učesnici „Startap paviljona“ dobiće mogućnost da sarađuju sa stručnjacima i mentorima koji će ih usmeriti kako da započnu ili vode svoj posao. Finalisti takmičenja biće pozvani da se u „butkampu“ pripremaju za takmičarsko finale i osvajanje pobedničkih titula, vrednih novčanih nagrada i poslovnih šansi sa kompanijama iz celog sveta, predstavnicima fondova, investitorima i biznis anđelima.

Pozivamo sve inovativne startape da se prijave za besplatno učešće na „Startap paviljonu“ i pošalju prijavu za takmičenje. Više detalja o uslovima i pravilima zainteresovani mogu pročitati u pozivu koji je objavljen na sajtu SEE-IT Samita (https://www.see-it-summit.com/SIS18/Public/Content.aspx?ID=75&sortMenu=107000).

Startapikojižele da učestvujunatakmičenju i saznajuviše o uslovima i kreterijumimazaocenjivanje, mogu da se prijaveza INFO DAN (https://goo.gl/KfrDBx), kojićebitiodržan u utorak, 23. oktobra 2018. godine u 18 sati u Salonu u Radničkoj 27 (www.salonuradnickoj.rs) u NovomSadu.

Program „Startap Paviljona“, kao i takmičenja „Startap Srbija 2018“ i „Future Agro Challenge Srbija“organizuju SEE-IT Samit, Srbija Startap i Salon u Radničkoj. Sponzori programa su NLB banka, Erste banka, Novosadski sajam, Mad Strategy i ResEnva Consulting. Za sva dodatna pitanja zainteresovani se mogu obratiti na mejl adresu startupserbia@see-it-summit.com.