NEĆU VIŠE BITI LJUBOMORAN – Ako uz sebe imate ovakvog muškarca, veza može postati naporna, ali ako vi svaki put prihvatite ovo njegovo obećanje kao istinito pa ga on sruši, pitanje je: šta i dalje tražite tu u nezdravoj vezi?

NIKADA TE NEĆU OSUĐIVATI – Ne upadajte u zamku. Čak i kada su iskreni u vezi sa obećanjem da vam ništa neće zameriti i da sve možete komotno da mu kažete, doći će momenat kada će iskoristiti to i prebaciti vam. Držite jezik za zubima! 

NEĆU NIŠTA DA TI KRIJEM – Granice u poveravanju moraju postojati i to je isto osnov zdrave veze.

PREKINUĆU KONTAKT S BIVŠOM – Iz znatiželje će makar stupiti u kontakt. To ne mora značiti ništa loše i štetno po vašu vezu, ali ne shvatajte ovo obećanje kao zapisano u kamenu.

PROMENIĆU SE – Znate li makar jednog da se promenio? Okačite ovo obećanje mačku o rep! Obećanja izrečena u afektu, retko ko ispuni. 

NEĆU GLEDATI DRUGE ŽENE – Zapamtite jednu nepromenljivu istinu: ne postoji muškarac koji ne gleda druge žene, i zato ne budite naivne, nego što pre prihvatite ovo i olakšajte sebi. To vam je isto kao kad biste od deteta tražili da u prodavnici slatkiša ne gleda ili ne traži slatkiš. Nemoguće, zar ne?! 

ZAUVEK ĆU TE VOLETI – Kako bilo ko može znati šta će biti zauvek? Onaj ko vas iskreno voli nema potrebe za ovakvim rečenicama. Privrženost se dokazuje svaki dan, ne praznim frazama.