NOVI SAD – Džejson Momoa kao Akvamen u fantastičnoj akcijom nabijenoj avanturi studija Warner Bros, zajedno sa animiranim filmom koji nas uvodi u novi Spajdermensvet, biće prikazani u okviru Comic night događaja u četvrtak 13. decembra u bioskopu Cineplexx Promenada. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa. Za sve posetioce koji budu pogledali titlovanu verziju filma „Spajdermen-Novi svet“ sa početkom u 19:30 časova ili „Akvamena“ u 3D projekciji od 20 časova, pripremili smo ekskluzivni poster filma na poklon. Striparnica Darkwood obezbedila je 25% popusta na sva njihova izdanja uz kupljenu kartu za superherojske filmove. Najsrećnije zaljubljenike devete umetnosti obradovaćemo i fantastičnim poklon izdanjima stripova u kojima se pojavljuju ova dva superheroja.

Ukoliko se odlučite za omiljenog Marvelovog junaka, Spajdermena, u priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina, Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta. Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju sveta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena.

Trejler filma „Spajdermen-Novi svet“ – https://youtu.be/bFYTOjErNXQ

Uživate u filmovima iz DC univerzuma? Onda je „Akvamen“ pravi izbor za vas! Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje i veliki broj fantastičnih glumaca. Orma (Ocean Master) glumi Patrik Vilson, Amber Hard glumi kraljicu mora Meru, a Vilijan Defo je Akvamenov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade OskarNikol Kidman glumi kraljicu Atlanu, dok je Temuera Morison preuzeo ulogu Akvamenovog oca.

Trejler filma „Akvamen“ – https://youtu.be/aeYeEe6Vgik  

Karte za Comic night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.