NOVI SAD – U cilju popularizacije rekreativnog klizanja i u nastojanju da se najmlađim posetiocima omogući kvalitetan zimski i praznični ugođaj, Ledena šuma ove sezone kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama omogućuje besplatne ulaznice na klizalište za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina, u periodu od 7. do 21. decembra.
Grupne postete i željene termine moguće je rezervisati svakog radnog dana, u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu a zainteresovane institucije se više mogu informisati putem sajta www.ledenasuma.rsi društvenih mreža manifestacije.
Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznajmljivanja na licu mesta po veoma povoljnim cenama.
Manifestacija Ledena šuma će se ove godine održati u periodu od 07.decembra,2018.godine do 20.januara,2019.godine a svojim posetiocima će i ove zime tokom 45 dana trajanja, omogućiti jedinstveni spoj druženja, zabave, rekreacije i kulturnih dešavanja. Besplatni programski sadržaji u Ledenoj šumi posebno su namenjeni dečijoj populaciji a uskoro nas na programu očekuje i tradicionalni doček Dečije Nove Godine, koji je planiran je za 31. decembar u dnevnom terminu.
Za sve informacije u vezi sa ovogodišnjim programom i aktuelnostima tokom održavanja manifestacije, stoji Vam na raspolaganju naša služba za pres i komunikacije.